Perspektiiviä

Kaverini jakoi tänään facebookissa linkin, josta löytyi video. Videon katsottuani painelin videolla mainitulle sivustolle joka löytyy täältä.



Wikipediassa Pekka Hyysalosta kerrotaan näin:

"28. huhtikuuta 2010 Hyysalo joutui vakavaan onnettomuuteen Ylläksellä yrittäessään hyppyä vaikeissa olosuhteissa. Hän tuli sivuttain alas lyöden päänsä maahan. Kaatumisen seuraukseni kypärä halkesi ja Hyysalo sai vakavan aivovamman, ja oli koomassa 17 päivää. Ennuste onnettomuuden jälkeen oli huono, ja myöhemmin onkin todettu Hyysalon hyvän fyysisen kunnon olleen ratkaiseva tekijä kriittisessä toipumisvaiheessa. Vain kuusi kuukautta onnettomuuden jälkeen Hyysalo pystyi jo kävelemään itsenäisesti ja 11 kuukauden jälkeen hän palasi jo suksille, vaikka lääkärit olivat ennustaneet kävelyn olevan mahdollista vasta parin vuoden kuntoutuksen jälkeen. "

Tällaisen tekstin luettuaan ja kyseisen henkilön haastattelun nähtyään ei keksi oikeen mitään sanottavaa. Pysäyttävää. Omat "vaikeudet" dieetin ja treenaamisen parissa saavat täysin uutta perspektiiviä.

Ihminenhän on aika "omanapainen" mitä tulee ongelmiin, vaikeuksiin ja arjen hankaluuksiin. Omaa elämäähän jokainen tietysti elääkin. Toisten elämästä kuulee ja lukee asioita, mutta omassa arjessa ollaan jatkuvasti.

Ei mene aikaakaan kun minäkin taas valitan miten rankkaa mikäkin asia on, mutta tänään nostan hattua Pekalle, nauran omille "muka-ongelmilleni" ja toivotan Pekalle kaikkea hyvää niin elämään ylipäänsäkin kuin maratonille harjoittelemiseenkin. On siinä nuorella miehellä hieno elämänasenne!

Kommentit

  1. Mä katsoin äsken Sarasvuosta sen haastattelun muutaman onnenkyyneleen kera. Ja netistä selailin tietoa. Vitsi mikä kaveri. Ei osaa muuta sanoa. Paitsi sen, että mun "ongelmat" ei ole edes ongelmia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuli kyllä aika nöyrä olo tuota miestä katsoessa/kuunnellessa. Mahtava asenne!

      Poista
  2. Sarasvuon haastattelun näin minäkin. Huippukundi ja mahtava asenne!

    -Hanna
    hansuhoo.blogspot.fi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit