Ravintovalmentaja koulutus

 Tykkään opiskelemisesta. Olenkin sanonut, että jos voittaisin lotossa niin en mitään muuta tekisikään kuin opiskelisin kaikkea mahdollista. No, lottovoittoa tuskin on odotettavissa, joten aika opiskeluun on vain kaivettava jostakin. Työt raksalla 40h/viikko, puolestatoista tunnista kahteen tuntiin työmatkoja päivässä, kolme lasta ja viisihenkisen perheen harrastukset, lasten kotiläksyt, ystävien ja sukulaisten tapaamiset sekä koko arjen muu pyöritys ei anna armoa mitä tulee aikaan. Ja kun ottaa vielä tavoitteekseen nukkua 8 tuntia yössä alkaa tehdä jo tiukkaa puristaa opiskelua mihinkään väliin. Olen nyt kolmatta vuotta kansalaisopistolla lukemassa venäjää puolitoista tuntia viikossa, mutta se ei ole viime aikoina enää opiskeluhaluihin tuntuvat riittävän. Joten päätin sitten vain tehdä tilaa opiskelulle, loppujen lopuksi niitä harhailevia varttitunteja arkipäivinä ja rauhallisempia hetkiä viikonlopuista löytyy kyllä.

Lähdin trainer4you ravintovalmentaja koulutukseen. Opiskelemme lähijaksoilla neljätuntisten etäluentojen kautta viikonloput ja aina jaksojen välissä tutustumme aineistoon etukäteen ja vastaamme ennakkotehtäviin. Koulutus alkoi lokakuun lopussa ja helmikuussa on sitten loppukokeiden ja raporttien palautusten aika. Harjoitusasiakasta valmennamme jokainen koko koulutuksen ajan. Koulutus on ollut uskomattoman mielenkiintoinen! Nyt on 16 tuntia luentoja takana lisäksi tunteja ennakkotehtävien parissa. Odotan jo innolla seuraavaa kuudentoista tunnin luentorypästä!

Saimme tehtäväksi myös täyttää viikon verran omaa ruokapäiväkirjaa ja analysoida sen. Ristiriitaiset fiilikset tarkastella omia käyttäytymismalleja syömisen ja ruokavalintojen suhteen. Ja hyvinkin opettavaista. Hienoa oli huomata, että en aivan metsässä ole ollut syömisteni suhteen ja joitakin muutoksia tuli tehtyä heti kun koulutus alkoi. Tieto lisää tuskaa ja siihen oikeastaan luotankin. 

Mitä sinä voisit tehdä jo tänään saavuttaaksesi sen mikä on sinulle tärkeää?

- Asta -

Kommentit

Suositut tekstit