Lukijatoive

Aikas ihanaa, mun eka lukijatoive postaus (ainakin  muistaakseni) :)

Lukija pyysi treeniohjelmaa, josta olen kirjoittanut syyskuussa 2012. Täältä löydät treeniohjelman tietoja. Onneksi säästän vanhat treenivihkot ja -lehdet, niin löysin kyseisen ohjelman :)

Treeniohjelma on otettu Muscle & Fitness Hers -lehdestä.

Kesä 2012 numero

Treeniohjelma keskitasolle, kesto 6 viikkoa. (Käy lukemassa myös treeniohjelman tiedot, joista ylempänä mainitsin.)

Kuvan alareunasta on jäänyt pois teksti:
"Tee korkealla intensiteetillä 20-30 minuuttia
kardiotreeniä 2-3 kertaa viikossa."

Hers -lehdestä löytyy joka numerosta hyviä treeniohjelmia ja vinkkejä ja suosittelenkin käymään lehtihyllyllä. Lehden nettisivut löytyy täältä.

Ja kiitokset toiveen esittäneelle lukijalle! Tykkäsin tuosta ohjelmasta niin paljon, että taidan ottaa sen itsekin uudestaan käyttöön Bodycampin valmennuksen jälkeen :)

Kesäloma on mennyt hienosti. Olen treenannut, vaikkakaan en niin usein kuin ohjelmassa lukee. Ruokavalio on ollut täysin lomamoodissa ja painoa on varmasti tullut takaisin. Mutta into kotitreenaamiseen on palannut!
Kesälomasta kirjoittelen sitten erikseen vielä paremmin. Huomenna olen kahden ystäväni kanssa lähdössä saareen ja reissusta tulee varmasti unohtumaton :D Vielä kun saisin pakattua reissua varten...

Maanantaina alkaakin sitten työt ja paluu arkeen. Bodycampin uudet ohjeet tuli tänään ja niitten mukaan aletaan arkea elämään.

Hauskaa viikonloppua!

Kommentit

Suositut tekstit