Kohta se alkaa!

Nimittäin Bodycampin Ms Fitness 3 Bikini body challenge nettivalmennus. Tämä mahtavuus alkaa perjantaina ja kestää 6 kuukautta/ 24 viikkoa. Valmennus sisältää mm 4 yhteistapaamista (treenit personal trainerin kanssa +  poseeraustunnit), pääsyn suljettuun fb-ryhmään, vastauspalvelun, treeniohjeet ja ruokavaliot, 4 online pt-tuntia jne jne. Mukana myös Alona Malonen ja Kati Alander. Koko paketin sisällön näkeepi täällä. Lisäravinnepaketti lähti tänään tilaukseen ja siitä kerron lisää kuvien kera sitten kun paketti saapuu. Tilasin myös haaveilemani five fingers treenikengät Sportamoresta :).



Ohjelmat tulee siis perjantaina, joten silloin sitten ruokaostokset dieettiä varten. Dieetin aloitan lauantaina ja lauantai aamulla aion ottaa myös lähtöpainon, -mitat ja -kuvat. Rasvaa on taas kertynyt takaisin ja sen huomaa. Tai itse ainakin huomaan. Nyt olen kyllä ollut paljon sallivampi mieliteoille ja myös leiponut sekä syönyt ruokia/herkkuja joita tiedän kaipaavani seuraavan puolen vuoden aikana. Kaipa se on ollut jonkinlaista henkistä valmistautumista tulevaan "koitokseen". Mitään järkeähän siinä ei ole, joten tekosyyhän se on ollut ylimääräiselle mässyttämiselle, turha sitä on kaunistella :D.

Ja tästä eteenpäin onkin luvassa sekalaisia sepustuksia ja vielä sekavampia kuvia ;)

Tänään ostoskärryyn sujahti viimeiset herkut:

Ommmnomm

Mainosten orja...

Pääsiäinen etukäteen :D

Mukaan tarttui myös uusin Fitbody-lehti. Ensimmäinen lehti joka lehtihyllyllä tarttui käteen ja selatessa löytyi monen sivun juttu ms fitness valmennuksesta!



Dieettiä silmällä pitäen ostin myös teetä. Maistuu jäätelölle, suklaalle, lakritsalle janiinedelleen :D


Viime viikonloppuna tuli käytyä viihteellä. Käytiin kuuntelemassa Wallan tuntemattomia, ideana "viimeiset rillutukset". Toki viihteelle voin lähteä dieetin aikanakin, mutta kuskin ominaisuudessa :)

Eilen sain salilta hyvin epätavallisen paketin...

Suklaata! :D Suosittelin ystävän salille ja siitä
hyvästä sain kiitoslahjan :)

Tänään puolestaan päätin jättää salin välistä ja askarrella lasten kanssa <3

Muksujen pääsiäistiput :)

Liikuntamäärä on parina edellisenä viikkona ollut aikas vähäinen. Tietoinen valinta, kohta ei löysäillä!

Viikon 13 liikunta- ja treenikalenteri:

  • Tiistaina HIIT-kahvakuula 30min. Flunssa vielä painoi, joten suurin kuula jäi seinustalle ja tempo oli astetta rauhallisempi.
  • Perjantaina tyttären kanssa sählyssä sähläämässä 50min.


Viikon 14 liikunta- ja treenikalenteri:

  • Tiistaina HIIT-kahvakuula 30min. Hiitin jälkeen kuntopyörällä 30min 8km.
  • Keskiviikkona Fit-tunti 45min.
  • Perjantaina kävelyllä perheen kanssa puolisen tuntia (käveltiin/muksut pyöräili kyläilemään) ja illalla taas tyttären kanssa sählyssä 50min.

Rakennusalan koulutus etenee hyvin. Teoriajakso suoritettu, tulityökortti hankittu ja ensi maanantaina alkaakin jo työharjoittelu. 

Semmosta sepustusta tällä kertaa.

Ps. Ostin Jutan luennolta Magnesium suihkeen, jonka luvattiin auttavan kasvukipuihin, lihassärkyyn ja auttaa palautumaan jne

Ei tahmaa, kuivuu tosi nopeasti.


Neidin kohta 5v arvostelu: "Haisee pahalta, mutta tuntuu iholla hyvältä". Ja todellakin toimii! Neiti kärsii inhottavista kasvukivuista, mutta aina kun tätä on suihkutettu niin noin viiden minuutin päästä ei kuulemma satu enää. Itselleni koitin tätä kun olkapäät särki olkapäätreenin jälkeisenä päivänä. Kova särky lieveni. Kokonaan ei lihasarkuuteni loppunut, mutta auttoi silti huomattavan paljon. Tätä tuotetta voin siis suositella! Löytyy luontaistuote kaupasta ja muistaakseni tätä saattaisi saada myös apteekista.

Kommentit

  1. Kuulostaapa hyvältä ja mielenkiintoiselta tuo Bodycampin nettivalmennus! Kunpa olisi itselläkin mahdollisuus sitoutua noin pitkään ohjelmaan. Tsemppiä alkavaan valmennukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä tässä tarvitaankin! :) Ja tsemppiä myös omaan projektiisi!

      Poista
  2. Hurjasti tsemppiä Asta tulevaan valmennukseen! Meillä tulee jo neljännet päivitykset ens viikolla, ihan hurjaa miten aika rientää! Nyt mennään jo valmennuksessa puolen välin tienoilla! Hyvin sä vedät! Mitä muuten kirjasit profiiliin sun tavoitteeksi ja millaisen treenijaon ja ruokavalion sait? Niin ja 6 kk on kehonmuokkauksessa lyhyt aika, ite mietin jo että mitä heinäkuun jälkeen?? Lähtiskö Ms Fitness Part 2 mukaan vai mitä tekis? Kohta on kesä ja vielä on mahaa jäljellä ja paniikkia alkaa pukkaamaan tosissaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nelijakoinen ohjelma, kaloreita 2500 nyt alussa. Juuri äsken julkaisin uuden tekstin :). Tavoitteekseni kirjasin lihaksen kasvatuksen ja rasvan karistamisen :) Itselläkin pohdinnoissa jo mitäs sitten puolen vuoden päästä :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit