Kesäloma

Huomenna alkaa mieheni kesäloma. Lomaillaan koko perhe kaksi viikkoa ja sitten mies lomailee lasten kanssa viimeiset kaksi viikkoa minun ollessa töissä. Paljon on ohjelmaa ladattu tulevaan kahteen viikkoon. Ohjelmaa oli kyllä jo viikonloppunakin :) Järjestin pitkästä aikaa tyttöjen illan nyyttärimeiningillä ja ilta jatkui baariin, tanssilattiaa kulutettiin ahkerasti <3.

Aloitin iltaan valmistautumisen lempileffani parissa :)

Huomenna suuntana on Ikea ja Bauhaus. Lapset pääsee mummolaan, jotta saadaan miehen kanssa rauhassa hoitaa tuntien shoppailut... Lasten kanssa yhteisiä reissuja on suunniteltu naapurikaupungin Pellepuistoon ja Kiviniityn kotieläinpuistoon. Esikoisen kanssa olisi tarkoitus lähteä kolmestaan Turun Linnaan, jotta hän saa kaipaamaansa tytär&vanhemmat aikaa.
Bauhaussiin täältä.

Ikeaan shoppailemaan täältä.

Kiviniityn kotieläinpuistoon voi tutustua täällä.

Turun linnaan täällä

Näiden lisäksi olisi tarkoitus ehtiä edes kerran rannalle, laittaa kotia, nähdä ystäviä ja sukulaisia sekä käydä lasten kanssa kahvilla Rauman Vesitornissa. Sekä tietysti treenata! Kiirettä siis piisaa :D Huonosti on tullut kirjoitettua ja kuviakin on huononlaisesti.... Johto jolla saisin kuvat puhelimesta koneelle on vieläkin jossain muuton jäljiltä :)

Mahtavaa elokuuta kaikille ja tervetuloa uudelle lukijalle!



Kommentit

  1. Hihihi, jos mua tarkotit uudella lukijalla niin kiitos :) En muista mitä kautta löysin sun blogin mutta tää on ollut kyllä niin mukaansa tempaava ja motivoiva. En ole vielä ehtinyt kaikkia kirjoituksia lukemaan, mutta omakin alkusi vaikutti todella lupaavalta ja ilmeisesti sillä on saatu hyviäkin tuloksia :) Mahtavaa elokuuta sullekin, muista myös nauttia lomasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa kuulla! Matkassa on ollut niin ylä- kuin alamäkiäkin, mutta niinhän sitä elämässä yleensäkin :) Tällä hetkellä treenirintamalla on ollut hiljaista, mutta siitä olen ylpeä että olen saanut saavuttamani painon ylläpidettyä eikä se ole noussut. Tervetuloa lukijaksi ja toivottavasti viihdyt jatkossakin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit