PT-treeni ja kuntosalin kesäjuhlat

*Kävelee kuin kökö pöksyssä* vois olla tällä hetkellä mulle hyvä intiaaninimi.... että on reidet hellänä! Maanantaina olin tosiaan tekemässä jalkatreenin pt:n ohjauksessa. Ja huh! Alkoi itsestä tuntua, että olenko mä päästänyt itseni ihan liian helpolla. "Menee menee, vielä viis, enää kaks, hyvin jaksaa!" komennoissa on pakko olla jotain mystistä taikaa meinaan kummasti ainakin tämä akka repi aina jostain sen "vielä kaks" vaikka järki sanoi monta toistoa sitten että "älä nyt s**tana hulluja kuvittele" :D Aivan mahtava treeni! En voi kuin suositella personal trainerin palkkausta vaikka vain kerraksi tai pariksi, kyllä se niin paljon antaa!
Treenin jälkeen jalat oli ok, eilenkin jalat oli vielä ihan ok, mutta tänään.... auauauauaauauaua on kuulunut pisin päivää, kun jompi kumpi lapsista on möyrinyt sylissä.

Eilen vietettiin kuntosalilla kesäjuhlia. Harvemmin sitä lyödään grillimakkara jo ennen ulko-ovea kouraan treeniin mennessä :D Hyvää oli makkara ja hyviä oli myös Fastin maistiaiset. Ja aivan ihanissa väreissä treenivaatteita esillä! Tää akka haluu sittenkin keltaset treenihousut, ja topin ja ei se oranssi värikään treenikuteissa näyttänyt lainkaan hullummalta... tai limen vihree... Jepjep, joku olis halunnu ne kaikki... :)

Eilen treeniä tehdessä keskityin lähinnä käsiin, jostain kumman syystä ;)

Alkulämpöä stepperillä

1. Olkapäät, tanko niskan takaa ylös 15/10kg, 15/10, 15/10

Supersarjana
2. Hauiskääntö kp penkkiin tuettuna 8/8, 10/7, 10/7
3. Hauiskääntö taljassa köydellä 15/40lb, 12/45, 15/45

Supersarjana
4. Ojentajat taljassa köydellä 15/40lb, 12/45, 15/45
5. Kyljet taljassa, d-kahva 12/45lb, 12/55, 12/60

6. Vipunostot sivulle 12/5, 12/5, 9/6

+ kuntopyörä 17min hyvällä sykkeellä + venyttelyt

Treeniin meni 65 minuuttia.

Sain maanantaina pt:ltä ja eilen Fastin maistattajalta (en valitettavasti muista herran nimeä) myös hyviä vinkkejä mitä syödä ennen ja jälkeen treeniä. Täytyy kyllä sanoa, että on tuo kuntosali kyllä aivan mahtava. Aina on jotain tapahtumia ja ekstrajuttuja joilla piristävät asiakkaiden arkea :)

Mahtavaa viikon jatkoa kaikille lukijoille!

Ps. Rakas tyttäreni täytti 4 vuotta <3 Äitin oma mussukka on jo niiin iso tyttö :)

Kommentit

  1. Moikka!

    Täältäpä tuleepi uusi lukija blogiisi! Kerksin parit tekstit lukea ja yritän tässä kesän aikana kahalta loputkin tekstit. Itselläni vähän saman tyyppinen rojekti meneillään, vaikkakin pituutta kymmenisen senttiä vähemmän :)

    Ja mitä tuohon PT-treeneihin tulee niin mulla oli syksyllä viikon verran jalat perkuleen kipeät kun kävin vähän reenailemassa.. :D Mutta ehdottomasti hintansa väärti!

    Jos kiinnostaa, käy kurkkaamassa mun juttuja: http://sisaisenlaskinnujerrus.blogspot.fi/

    P.s. hieno tausta sulla, mulla oli tämä sama juuri hetki sitten... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa! Blogi löytyy myös facebookista ;) Kävinkin jo tutustumassa blogiisi ja liityin myös lukijaksi :) Ps. Jalat oli täysin tulessa keskiviikkona ja vielä eilenkin ilmoittelivat itsestään :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit