Porukalla Lähdepellolla

Kuntosali järjesti tänään ohjelmaa Lähdepellolla. Yhteistreeniä mainostettiin mm. näin: " Haluatko ottaa itsestäsi kerrankin kaikki irti? Kunnon hikiliikuntaa luonnon helmassa, ammattilaisen vetämänä? ". Pakkohan siihen oli ilmottautua ja onneksi menin, aivan mahtava treeni! Kuljettiin noin viiden hengen porukoissa. Reitti oli 666 metriä pitkä ja tehtäväpisteitä oli 5. Rata kierrettiin kolmesti ja kierroksien välissä hörpättiin vain nopeasti vettä. Ensin juoksimme pienen pätkän, jonka jälkeen saavuimme ekalle rastillemme: kyykkyhyppyjä x 20 kahvakuula sylissä. Sitten mäkijuoksua seuraavalle rastille: kahvakuula 20 kertaa päänympäri; vasen nilkka-pään ympäri-oikea nilkka jne. Tämän jälkeen reitin pisin juoksuosuus joka päättyi pienelle pururadan "kuntosalille" jossa monkey barseja pitkin päästä päähän (vaihtoehtona 5 avustettua leuanvetoa tai 10 etunojapunnerrusta, mutta itse menin joka kierroksella monkey bars radan läpi). Sitten juoksua alamäkeen ja 30 etuheilautusta ylös asti. Kyllä tuli todettua, että pakko on tämän semipullamössön ;)  lisätä kestävyysliikuntaa ohjelmaansa...  No eihän se treeni siihen loppunut, tietenkään. Vuorossa "loppuhuipennus". Riviin järjestyttiin hiekkakentälle, jokaisella kahvakuula. 6 minuuttia aikaa. 10 etuheilautusta ylös asti, 20 jalkakyykkyä (10 per puoli), 5 kertaa maahan-punnerrus-hyppy ylös (en muista liikkeen nimeä) ja sitten täyttä juoksua viivalle ja takaisin. Itse ehdin tehdä tämän kolmesti. Päälle venyttelyt ja proteiinipatukat jokaiselle mukaan ja sitten kotio. En pysty tarpeeksi hehkuttamaan miten mahtavaan kuntosaliin kuulun, ihanan paljon ekstra ohjelmaa !! :) :)

Reissusta ei ole ainuttakaan kuvaa itselläni, mutta paikan päällä oli kuvaaja. Jos kuvat tulevat kuntosalin sivuille niin linkkaan sen teille myöhemmin :). Lähdepellosta voit lukea täältä.

Ps. Järjestimme lauantaina tyttäremme synttärit ja voitte arvata mitä tämä PULLAMÖSSÖ on vedellyt viime päivät. Voi tauti, että ihminen osaa olla tyhymä... Mutta hyvää oli! Täysillä etiäpäin! ;)


Kommentit

  1. Kuulostaapa ihanalta treeniltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aivan mahtavaa päästä porukalla ulos treenaamaan! Ja koittavat kuulemma järjestää vastaavaa uudelleenkin :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Khyllä! :D Vaatteet oli niin märjät kun pääsin kotiin, ettei mua suostuttu edes halaamaan ;)

      Poista
  3. Se liike on Burbee :) ja ne oli kyllä todella hyvät treenit. Nyt on ilmeisesti joka tiistai heinäkuun loppuun samat??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset liikkeen nimestä :) Juu itsekin olen ymmärtänyt, että joka tiistai tän kuun ajan olisi yhteistreenejä Lähdepellolla. Itselle osui muutto kohdalle ja tekemistä on enemmän kuin tarpeeksi, joten taitaa ikävä kyllä jäädä itseltäni väliin :/

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit