Valeliikuntaa

Maanantaina 10.6 ohjatulla crossfit tunnilla.

Tiistaina päivän crossfit wod (workout of the day) salilla ilman ohjausta.

Keskiviikkona tytär lähti leirille. Me käytiin miehen ja poikien kanssa uimahallissa keskiviikkona ja torstaina. Todellista valeliikuntaa! Kun miettii olleensa puolitoista tuntia uimassa, tulee harhainen mielikuva aktiivisuudesta. Todellisuudessa istuu alle neljävuotiaan vieressä vahtimassa ja heiluttelee jalkojaan.

Uimareissujen ja ilmojen viilentymisen seurauksena sain tietysti flunssan. Töissä rivitalon ovet ovat jatkuvasti auki ja töitä tulee tehtyä vedossa. Välillä kävin laittamassa oven kiinni ja toin lämmittimen työni viereen, mutta onnistuin itseni kylmettämään.

Perjantaina flunssaisena istuin sohvalle katsomaan erästä painonpudotus ohjelmaa karkkipussin ja limsalasin kanssa (kyllä!). Harmittelin, kun en itse pysty liikkumaan. Ulkona satoi eikä alta neljävuotiastakaan voi valvomatta jättää, joten lenkille ei rauhassa pääse. Tajusin mitä teen ja kyllä tuli typerä olo. Nousin ylös, kaadoin limsan viemäriin ja heitin karkkipussin kaappiin. Vaihdoin treenivaatteet päälle, siirsin kuntopyöräni telkkarin eteen ja katsoin ohjelmaa samalla polkien. Huomattavasti parempi fiilis.

Kommentit

Suositut tekstit