Tankotanssi

Tankotanssi alkoi! Yksi tunti takana ja olen aivan koukussa :D Puolisen tuntia kerettiin ekalla tunnilla harjoitella (kaksi treenaajaa per tanko) ja seuraavat kaksi päivää tunsin oloni ihan hakatuksi. Yläselän ja käsivarsien lihakset löydetty! Olen haaveillut omasta tangosta jo pitkään ja nyt vasta polte onkin kova. Olohuoneeseen sellainen jopa mahtuisi.

Kuvat Googlen kuvahaku



Muita kuulumisia: Pyörän peräkärry on ollut jo paljon käytössä. Sen kanssa pääsen eskariin vartissa ja neidin pyöräillessä mukana matkaan menee noin parikymmentä minuuttia. Ollaan suunniteltu jo noin kymmenen kilsan lenkkikin koko perheelle jahka kelit kunnolla lämpenee :).

Paino on pudonnut vuoden alusta 3,8 kiloa, joten vieläkin ollaan yli 85 kilon. Oma moka, mitä sitä kiertelemään.

Kuntopyörän kaivoin taas esille ja eilen aamulla tuli poljettua 5 kilsaa ennen aamupalaa. Tänä aamuna uni voitti. Kotitreenejä on tullut tehtyä ehkä viidesti viime viikkoina.

Syömiset..... olen koittanut lisätä kasvista lautaselle ja suosin taas puuro+raejuusto+mehukeitto/mustikat yhdistelmää aamupalalla. Karkkihyllyn kiersin tänään kaukaa, mutta leivoin eilen luumupiirakan, joten ei parannusta herkkujen suhteen.

Tänään on viimeinen laulutunti ja parin viikon päästä pitäisikin sitten esiintyä yhdessä kevät näyttelyssä. Menin kurssille mm päästäkseni esiintymiskammostani, joten en oikein voinut kieltäytyäkkään :D

Ihanaa kevättä kaikille! Toivottavasti kelit lämpiää nopeasti :)

Kommentit

  1. Kiva kuulla susta taas, Asta! :) Tankotanssi kuulostaa sellaiselta lajilta, jota haluaisin itsekin kokeilla, mutta jostain syystä ei vaan tule aloitettua. Kenties häpeä itsestä jos ei onnistukaan on liian kova :D Esiintyminen laualen kuulostaa myös huikealta! Kuorotyttönä olen tavallaan esiintynyt, mutta ryhmän kanssa mikä on erilaista kuin yksin, joten nostan kyllä hattua sulle siitä että uskaltaudut! Mä en välttämättä pystyisi vaikka kuoron riveissä esiinnynkin :) Ihanaa kevättä Astalle! Kyllä me pullukat täältä vielä noustaan, eiks niin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Laura! :) Ehdottomasti kannattaa tankotanssia kokeilla, jos vähänkin kiinnostaa! Itse olen selvästi isoin kurssin naisista, mutta hyvin on silti sujunut. Kiipeäminen on itselleni hankalaa, mutta mitä tulee esimerkiksi sisäreisien pitoon tangolla niin itsellä sitä reittä on sen verran, että pitoa kyllä löytyy ;) Lauluesitys on ohitse ja onnistuin laulamaan pyörtymättä :D Ja kyllä täältä vielä noustaan! Olen katsellut parin vuoden takaisia kuvia itsestäni ja jos niihin tuloksiin olen ennenkin tästä tilanteesta päässyt ei se mahdotonta ole uudestaankaan :) Ihanaa kevättä myös sulle!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit