Tavallinen maanantai

Aamulla väsytti vietävästi, ilmakin otti päähän. Sitten luin kuolonkolarista, jossa menehtyi äiti ja kolme lasta. Tapaus kosketti sen verran, että omat "ongelmat" unohtui. Töihinkin tuli järjetön kiire ja osa tavaroistakin unohtui kotiin, mutta koko aamun oli mielessä ne kolme pientä lasta....  joten ei tullut mieleenkään harmistua, vaikka normaalisti olisi tullut kirottua "maanantai tuuria". Jokaisella on tietysti ne omat murheet ja vaikka ne olisi kuinka pieniä niin murheitaan ei kokonaan unohda, vaikka jonkun muun murheet olisi isompia. Mutta tämän päivän ainakin olin vinkumatta turhuuksia ja pidin mielessä, että olen onnellinen kun voin käydä kutittelemassa lasteni varpaita heitä herättäessäni ja vaikka aamuihin kuuluu jonkinasteinen kiukuttelu niin ainakin he ovat elämässäni kiukkuineen kaikkineen <3

Tänään oli tarkoitus mennä salille, mutta miehellä oli tallissa hommia eikä itselläni ollut mitään sovittuja menoja salille, joten päätin treenata kotona. Kokeilin kesällä ostamaani jooga dvd:tä ja telkkarin valikosta löytyvää bikinibody ohjelmaa.



Alkuun 15 minuuttia Keho vahvaksi- joogaa ja siihen perään noin 20 minuuttia kestävä bikinibody treeniohjelma. Ihan kivoja molemmat. Joogaa haluaisin harrastaa enemmänkin. Olisi hienoa oppia rauhoittumaan ja hallitsemaan kroppaansa paremmin siinä samalla ;)




Rutistakaahan rakkaitanne tänään hieman lujempaa <3 Mukavaa viikkoa kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit