Blogiväsymys

Pää pyörii tällä hetkellä ihan muissa asioissa kuin blogin kirjoittamisessa ja päätin, etten ala kirjoittamisesta itselleni stressiä kehittämään. Kirjoitan kun ehdin ja on jotain kirjoitettavaa.

Kuulumisista sen verran, että ruokarytmi alkaa olla kohdillaan arkipäivinä. Ja nyt on ollut eväänä jo jotain muutakin kuin einestä.. Rahka maistuu taas. Ikävä kyllä niin maistuu herkutkin. Olen nyt ollut neljä viikkoa polttamatta. Messumatkalla kaksi puolikasta ja isän synttäreitä juhliessa tuli poltettua, mutta muuten olen ollut ilman röökiä. Ja herkkuhimo ampaisi pilviin. Toki otan mieluummin muutaman kilon itselleni pudotettavaksi kuin polttaisin. Vaa'an lukemaa en tiedä. Se on hiukan päälle seitsemänkymmenen, mutta sen tarkemmin en tiedä. Ja mitoista on vielä vähemmän tietoa. Onnistuin taas kehittämään itselleni hirveän mittaamisstressin, joten lakkasin mittaamasta. Vaatteet mahtuu päälle, vaikka hiukan jenkkiskahvaa onkin tullut. Ja peili kertoo, että naama on isompi kuin keväällä, mutta se on nyt mitä on. Fiilis omaan itseeni on kuitenkin parempi kuin kesällä ja elämä tuntuu muutenkin rennommalta. (Tosin järkytyin kun näin itseni kuntosalin peilistä,  mutta sekin kuva on muokattavissa)

Kävin keskiviikkona salilla tekemässä olkapää-rinta-ojentaja treenin ja polkemassa kuntopyörää. 

Viikolla 40 tein tiistaina ja keskiviikkona tapout treeniä. Tuona viikkona meni pari päivää rakennusmessuilla ja mies teki vähintään 12 tuntista työpäivää ympäri viikon.

Viikolla 41 liikunnat oli jälleen pyöreä nolla kun miehen ylityöt ja yövuorot jatkui koko viikon, eikä aikaa yksinkertaisesti jäänyt. Vko 42 meni isäni yllätys 50v synttäreitä järjestellessä. 
Tämän viikon liikunnan vähyyttä ei voi selittää kiireellä vaan pelkästään saamattomuudella, mutta salitreenit on nyt korkattu, joten enää jää päätettäväksi millä treeniohjelmalla jatkan eteenpäin vai menenkö ihan fiilispohjalla "näin alkuun". Yksi personal trainer tuntikin on vielä käyttämättä :)

Syksyn sateet ajaa toivottavasti salille useastikin ;) Ensi viikolla näen ystäviäni, kun menemme ulos syömään. Ja liikuntatreffejäkin on tarkoitus kalenteriin kirjata. 

Mukavaa syksyä kaikille!

MUOKS. Vko 43 lauantaina salitreeni 35min selkä-takareidet-vatsa + 25min infrapunasauna. Sunnuntain liikuntana renkaiden vaihto ;) 

Kommentit

Suositut tekstit