Ikuista pähkäilyä

Tein tuossa pientä vertailua blogin kirjoitusten määrässä vuosittain ja tämä vuosi on kyllä ollut todella hiljainen pariin aikaisempaan verrattuna. Aikaa on vaan yksinkertaisesti naurettavan vähän ylimääräisenä (nytkin pitäisi pakata eikä istua koneella).

Tällä hetkellä on menossa samantapaista pohdintaa kuin vajaa vuosi sitten. silloinkin kirjoitin uuden elämäntavan opettelusta, voit lukea sen täältä. Nyt aloitin jo kesälomalla pohdiskeluni. Tästä ääripäisyydestä pitäisi päästä eroon. Ensin noudatan dieettiä pilkulleen, senkin uhalla ettei se yksinkertaisesti ole minun juttuni. Se ei ole juttuni siksi, että en osaa hillitä itseäni vielä yhtään kun en olekaan dieetillä. Heti kun dieetti loppuu syön mitä sattuu, milloin sattuu. Edelleen pitäisi oppia se normaalisyöminen. Itselläni se tarkoittaa sitä, että viikolla syödään kunnolla, viikonloppuisin rennosti ja juhlan aikaan ei tarvi uhrata ajatustakaan sille mitä syö.

Tällä hetkellä olen töissä paikassa, jossa eväät on koko päivän repussa. Eli ruoka ei voi olla lämmitettävää. Ja koska eväät saatetaan syödä äkkiä seisten töiden lomassa niin en halua väsätä mukaani työläitä salaatteja, joita en välttämättä ehtisi kunnolla syömään. Tekosyitä, tiedän. Helpot eväät on vaan niin paljon mukavampi ottaa mukaan. Joten olen syönyt leipää, proteeinipatukoita ja -juomia. Ja se vesi... Hyvä jos juon 1,5 litraa koko päivän aikana. Olen välillä töissä paikoissa joissa ei ole vessaa ja tuntuisi hölmöltä kitata vettä hulluntavalla ja sitten vähän väliä poistua työmaalta ja ajella lähimmälle huoltsikalle... ei kovin toimivaa. Joten en juo paljoakaan työpäivän aikana ja iltasin se tuppaa unohtumaan.. Ja koska syön ja juon huonosti päivällä niin se kostautuu illalla kaappien koluamisena. Paino on noussut, en tosin tiedä minkä verran.

Joku roti tähän touhuun on saatava. Vaikka söisinkin päivällä huonosti ei sitä hömöksi tarvi silti iltaisin ruveta. Maitorahkallakin lähtee nälkä, jopa paremmin kuin niillä herkuilla mitä on tullut vedettyä... Ihme hälläväliä asenne menossa...

Mutta onneksi "vain" ruuan suhteen. Liikunta ja treenaaminen on kivaa! Siihenkään ei tosin tunnu löytyvän niin paljon aikaa kuin haluaisi. Liikunnanilo löytyi kunnolla kesälomalla. Ihanaa kun ei ole pakko mennä salille, vaan sinne on ihana mennä. Turha stressata siitä tekeekö aina annetun ohjelman mukaan treeniään, pääasia että treenaa ja liikkuu. Ei siitä touhusta kannata mitään pakkopullaa itselleen tehdä. Tällä viikolla olenkin käynyt parilla ryhmäliikuntatunnilla ja niitä onkin jo ollut ikävä. Mukavaa kun joku potkii persuksille ja tsemppaa hyvään suoritukseen :) Varsinainen salitreenaaminen jäi välistä, mutta töissä tuli onneksi lihaksiaan käytettyä, kun ollaan kasattu runkoa ;)

Sekalaisia kuvia työmailta.

Perustusvaihetta



Varjo-selfie
Laminaatin asennusta





Runkovaiheen kuvia en ole vielä ehtinyt koneelle lataamaan.

Olen tykännyt perustus- ja runkovaiheesta. (Laminaatin asennus oli luonnollisesti toisella työmaalla ;D) Saa olla ulkona ja koko ajan oppii uutta. Ja saa pikkasen treeniäkin työn ohella ;) Rusketusrajat ovat muuten mielettömät! Viikko suorassa auringonpaisteessa ja sain enemmän rusketusta kuin koko kesänä :D Kesällä tuli läträttyä rasvan kanssa, mutta enää aurinko ei polta. Kädet on täysin ruskeat ja jalat vastaavasti vitivalkoiset, kun koko ajan on pitkät työhousut suojana :D

Ja vielä niitä liikuntakalentereita:

vko 35 Torstaina selkätreeni pt:n kanssa.

Treeni oli rankka, mutta selkeästi painot olivat niin suuria että tuntuma on kärsinyt. Nimittäin selkä ei ollut seuraavina päivinä hellänä (hiukan sentään tuntui), mutta hauiksen alapuolelta olin kaksi päivää niin jumissa etten saanut käsiä suoraksi :D Mutta opin uusia liikkeitä ja sain hyviä vinkkejä selän treenaamiseen.

Viikolla 35 en käynyt salilla kuin tuon kerran. Liikuntaa tuli töissä sitten senkin edestä. Maanantaina koko päivä harkkojen siirtämistä, tiistai meni piikatessa ja keskiviikkona olin kurapoikana ja purin yhden lattian.

vko 36

  • Maanantaina sali 1h 20min reidet-pohkeet-vatsa.
  • Keskiviikkona kuntopyörällä kotona 30min 9,18km + punnerruksia ja 10min putkirullausta.
  • Torstaina sali 1h25min rinta-hauikset-ojentajat-kyynärvarret.
vko 37
  • Tiistaina voi hyvin-rasvanpoltto ryhmäliikunta 45min (olin aivan uitettu!)
  • Keskiviikkona voi hyvin-kahvakuula ryhmäliikunta 45min
Pohkeet oli torstaina niin jumissa, että kävelykin oli hankalaa, joten pidin tauon liikunnasta. Eilen oli yksinkertaisesti niin kiire leipomisen, kaupassa ja anoppilassa käynnin takia, etten ehtinyt liikkumaan. Tänään vietetään ystäväpariskunnan kanssa "lapsivapaata" ja lähdetään heidän luokseen paljuilemaan. Ihanaa! En ole vielä aikaisemmin paljuilua päässyt kokeilemaan. Tänään ohjelmassa siis paljuilua, grillaamista, saunomista, aurinkoa, ystäviä ja sitä alkomahooliakin ;) Ja naurua, todella paljon naurua!

Ihanaa viikonloppua kaikille!


Kommentit

Suositut tekstit