Kesäloma ja flunssa

Kaikki kuvat
Googlen kuvahaku
Lumo-kuvia lukuunottamatta.

Lomalla viimeinkin! Eilen oli viimeinen työpäivä ennen neljän viikon lomaa. Ja mikä ihaninta, saadaan lomailla koko perhe yhdessä, koska miehelläkin on neljän viikon loma :)




Ja mistäs sen loman tunnistaa? No ainakin siitä, että kesäflunssa iskee kimppuun :D Keskiviikko illalla ja varsinkin torstai aamulla kurkku oli tulessa. Torstaina työpäivän alkana alkoi alaselän jomotus ja lihassärky, varmat tuntomerkit jo teini-iästä lähtien, että kuume nousee noin viiden tunnin sisällä (käsittämätöntä, mutta alaselkä ei petä koskaan...) ja kyllähän se nousikin sitten illalla, noin viisi tuntia jomotuksen alkamisesta. Ei kovin korkealle, mutta olen sitä tyyppiä, että hiukan yli 37 asteen lämpö saa tärisemään peiton alle, joka paikkaa kolottaa ja pelkästään kyykistyminen tai kumartuminen näyttää siltä kuin olisin satavuotias...  38 asteessa olenkin jo sitten täysin petipotilas... onneksi ei usein osu kohdalle. No, ajoissa nukkumaan ja heti perjantai aamulla ensimmäiseksi buranaa nassuun. Eilinen oli töissä kiireinen luovutuspäivän takia, eikä meitä muutenkaan ole montaa hommissa. Kuume ei onneksi noussut uudestaan, mutta flunssa jyllää ja nenäliinoja kuluu... Tämän viikon treeneistä tuli siis suoritettua vain 1/3. Eikä kyllä ruokavalion noudatuskaan ole ihan kohdillaan lomafiiliksissä ja kipeänä... mutta parhaani koitan. Vaikka tottakai aion lomastakin nauttia ja herkutella ilman stressiä, mutta rajansa kaikella...

Valmennuksen uudet päivitykset tuli eilen. Odotan innolla, että pääsen testaamaan uudet treeniohjelmat. Mutta koitan ensin taltuttaa tämän flunssan. Parempi odottaa kuin mennä kipeenä salille ja pitkittää flunssaa. Kalorimäärä pysyi ruokavaliossa samana, mutta rasvan määrä pieneni ja hiilarin määrä kasvoi.

Pelkkää lomailua ei tämäkään loma ole. Takka pitää purkaa, lastenhuoneita hiukan tapetoida ja pihassakin riittää tekemistä. Mutta toki se on kivaakin, kun saa laittaa kotia ja purkuhommat on aina jotenkin terapeuttisia ;D



Vaatimuslistaa on tullut myös tyttäreltä:

  1. Kiviniityn kotieläinpuisto
  2. Pellepuisto
  3. lähipuisto
  4. rannalle
  5. omalle pihalle uima-altaaseen
Kaikki aiotaan toteuttaa. Uimahommeleihin vaikuttaa tietysti sää, mutta eiköhän loppukuusta jo meren rannallekin uskaltauduta.

Ja toki minäkin olen esittänyt miehelleni vaimon vaatimuslistan :D Kesäteatteria, Pitsifestit, ulos syömään. Aikaa kahden keskenkin. Ja lisäsin listaan myös koko perheen kaupunkijunareissun :)

Kuntosalillakin ollaan kesäfiiliksissä. Menossa on kilojen grillaus, joka kymmenes salikäynti saa jonkin pienen palkinnon ja hellepäivinä treenaamisestakin taisi tulla ekstrapisteitä. Sain ensimmäisen palkintoni viimeksi käydessäni.



Lumo Women's on kyllä kiva sali siitä, että keksivät aina jotakin ekstraa :) (ja ei , en saa tästä mainostamisesta yhtään mitään etuja :D satun vain pitämään salista todella paljon)

Viikon 26 treeni- ja liikuntakalenteri:
  • Tiistaina sali 1h30min selkä-olkapäät-vatsa
  • Torstaina sali 1h25min rinta-hauikset-ojentajat-vatsa
  • Lauantaina sali 1h taka- ja etureidet-pakarat-pohkeet

Tämän viikon (vko 27) liikuntakalenteri näyttää flunssan takia huonolta...
  • Keskiviikkona sali 1h35min selkä-olkapäät-vatsa

Paino on nyt 12 viikossa pudonnut 5,1 kiloa. Senttejä en jaksanut aamulla ottaa, mutta nekin tulee kyllä loman aikana taas otettua. Tällä hetkellä riittää, että paino pysyy kurissa eikä ala kohota loman aikana... Tällä hetkellä matkaa maagiseen -20 kilon rajapyykkiin on neljä kiloa. Vaikka minähän sanoin, etten sitä tavoittele orjallisesti (empä! kummallisesti se raja vaan edelleen takaraivossa kummittelee...)

Nyt loman viettoon! Mahtavaa, lämmintä ja ihanaa heinäkuuta kaikille oli lomaa tai ei! 


Kommentit

Suositut tekstit