tiistai 27. kesäkuuta 2017

Juhannustreenit

Etsin juhannuksena googlesta kotona tehtävää pakaratreeniä. Löysin Ida Jeminan blogin ja postauksen "Tehokas pepputreeni kotona - näillä liikkeillä pyrstö persikaksi".  Treenin nimi voisi olla myös Järkyttävän tehokas pepputreeni - tällä treenillä on tehoja niin paljon, ettet kävele kahteen päivään :D Todella, todella tehokas! Treenissä oli myös itselleni ihan uusi liike. Seuraavana päivänä kävely ja kyykistyminen oli tuskaa. Kuten myös lasten möyriminen sylissä. Toisena päivänä jalkoja kohti ei voinut edes hengittää :D Tästä huolimatta, tai oikeastaan juuri tästä syystä, aion tehdä treenin uudestaan. Toivottavasti saan tämän treenin itsestäni irti mahdollisimman usein. Tein treenin perjantaina, joten lauantaina keskityin yläkroppaan ja tein yläkropan kotitreenin superdieetin ohjeilla + muutama avustettu leuanveto sekä jaloille palauttavaa polkemista kuntopyörällä. Sunnuntaina olikin sitten aika tasaisesti koko kroppa jumissa, joten sunnuntaina pidin lepopäivän.

Juhannus meni mukavasti kotosalla perheen kanssa. Leivottiin, grillattiin ja käytiin sukulaisten luona kahvilla.Oli kyllä tosi kiva juhannus, vaikkei varsinaisesti mitään tehtykään :)

Paino ennen juhannusta oli 84,1kg, joten 0,4 kiloa vähemmän kuin viikkoa aikaisemmin.

Viikon 25 liikunnat:

  • Ma: pyörä + kärry 20min + 20min
  • Ti: Tapout xt Cross core combat 46min
  • Ke: pyörä + kärry 20min + 20min,  Zumba express 20min, putkirullausvenyttely 10min
  • To: pyörä + kärry 20min + 20min
  • Pe: Pakara kotitreeni 30min, kävely 15min
  • La: Yläkropan treeni 30min, kuntopyörä 7km 21min
  • Su: Lepopäivä
Ostin viikonloppuna voimistelurenkaat. Vielä, kun saadaan ne kattoon pääsee testaamaan taas erilaista kuntoilumuotoa. Eilen kaivoin myös kahvakuulat ja joogalevyn esille. Kiva, kun into kaikenlaiseen liikkumiseen on palannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti