Crossfit alkeiskurssi

Marraskuu oli ja meni, samaten alkeiskurssi.  Ystäväni ei kurssille päässytkään, mutta siitä huolimatta oli aivan loistava kurssi. Treenit oli 3 kertaa viikossa, joka maanantai, keskiviikko ja torstai.

Ensimmäisen tunnin lopuksi oli kuntotesti. Neljä kierrosta 200m soutu, 5 burbeeta ja 15 kyykkyä. Oma aikani oli 7,27.

Jokaisella tunnilla oli aluksi alkulämmittely erilaisin liikkein, sen jälkeen tekniikkaa yhdestä tai useammasta liikkeestä usein pienryhmässä ja loppuun treeni. Treeniosio oli joko tietty määrä toistoja tai aikaa vastaan.

Viimeisen tunnin lopuksi tehtiin alkutesti uudelleen. Sain ajaksi 7,05. Jäin omasta tavoitteestani 6 sekuntia. Tiedän myös tehneeni kaikkeni. Myös kuume oli nousussa ennen illan tuntia ja treeneihin lähdin buranan voimin, joten olen tyytyväinen tulokseen. 

Joulukuussa olen käynyt yhdellä wod very easy tunnilla. Tarkoitus oli ehtiä käydä kahdesti ennen joulua, mutta olen ollut kuumeessa torstaista maanantaihin, joten toinen tunti jää käymättä. Perjantaina ja lauantaina kuume huiteli yli 39. Vieläkin on hieman hutera olo ja flunssana jatkuu. Jos jotain positiivista asiasta hakee niin mehu ja hedelmäsose ruokavaliolla paino ainakin putosi.

Tammikuussa käytän alkeiskurssilta saadun kolmen kuukauden tarjouksen, joten treeneihin tulee lähdettyä heti vuoden alusta ja maaliskuun lopussa tapa on toivottavasti juurtunut sen verran syvälle, että sinne lähteminen on huhtikuussa jo rutiinia.

Blogin instagramissa @treenihulluksi löytyy muutamia kuvia alkeiskurssilta.

Ihanaa joulun odotusta ja rauhallista joulua!


Kommentit

Suositut tekstit