Pikaisesti kuulumisia

Motivaatio on heikohkoa ja tuntuu, ettei saa mitään valmista. Treenit jää usein kiireessä suunnitteluasteelle samoin myös syöminen.  Kiireessä jää syömättä ja se kostautuu sitten mielitekoina.

 Kelit on aivan hanurista. Pyörätiet on joko sulaa loskamössöä tai hirveä jäärata. Pyörää en ole vieläkään kaivanut esille (pyöräilykypärän olen sentään jo ostanut :D ). Joka viikko mennään myös kävellen eskarimatkoja, jos kelit sen sallii, mutta viime viikollakin vain kerran. Tänäänkin (onneksi!) meillä oli auto, kun pyörätiet aivan järkyttävässä kunnossa. Meillä menisi matkoihin päivän aikana tällä kelillä yhteensä yli kaksi ja puoli tuntia plus koulun pihalla hengailut siihen päälle. Hyvällä kelillä neidin kulkiessa pyörällä kävelyihin menee yhteensä noin pari tuntia. Liukkaalla kelillä vauvaa ei uskalla nostaa pois kärrystä ja kantaa sylissä ( aina ei viihdy koko matkaa kärryssä) ja sekin tuo oman stressitekijänsä matkoihin.







Paino on pudonnut joka viikko ja vuoden alusta se on pudonnut 3,3 kiloa. Ekalla viikolla paino putosi 1,5kg ja sen jälkeen 0,1-0,7 kiloa viikossa. Paino on nyt siis 85,7kg.  Rasvaprosentti on pudonnut noin prosentin ja lihasmassan nousu on naurettavan vähäistä. Suunta on oikea, mutta tahti tuskaisen hidas.

Täytyy kaivella motivaatiota jostain sohvan uumenista, niin lähtisi tämäkin projekti nopeammalla tempolla käyntiin. Tankotanssikurssin alkuun reilu kuukausi :)



Kommentit

Suositut tekstit