Tästä se taas lähtee!

Kolmas lapsemme syntyi elokuun lopulla ja arki alkaa hieman tasoittua. Alkaa olla aika herätellä tämäkin blogi henkiin ja alkaa laittaa kroppaa kuntoon. Blogin kuvaus on päivitetty, mitat- ja kehonkoostumus sivut ovat taas toiminnassa. Uusille lukijoille tiedoksi, että blogin nimen alla olevat kuvat eivät ole tältä hetkeltä, ne ovat ajalta ennen kolmannen lapsen odotusta ja toimivat tällä hetkellä itselleni kannustimena ja motivaatiokuvina :)

Kuten kuvaukseen laitoinkin niin sektiosta toipuminen tuo omat haasteensa treenaamiseen. Ulkoinen haava ei ole vielä täysin parantunut ja lääkärin mukaan sisäisten haavojen parantuminen kestää noin puoli vuotta. Joten "verenmaku suussa" treenaaminen ei vielä onnistu. Tällä hetkellä odottelen jälkitarkastusta, jossa saan tietää voinko jo aloittaa treenaamisen ja onko siinä jotain rajoituksia. Sektio on itselleni jo toinen ja leikkauksessa havaittiin erittäin ohut kohtulihas, enkä vielä tiedä rajoittaako se jollakin tavalla treenaamisen aloittamista..  Nostelun suhteen yritän muistaa olla varovainen ja ainut liikunnan muoto on tällä hetkellä käveleminen. Pyöräilyä kokeilin reilu viikko sitten ja siitä ei sektiohaava tykännyt, joten odottelen nyt kiltisti sinne jälkitarkastukseen asti. Innolla odotan, että kroppa kestää pyöräilyn. Varastossa meinaan odottaa pyörän peräkärry, johon mahtuu kaksi lasta!

Ruokailu siirtyy astettain paremmaksi, mutta mitään ruokavaliota en noudata. Lähinnä koitan hillitä mielitekojen toteuttamista vaihtelevalla menestyksellä.

Paino oli viikko sektion jälkeen 87,5kg. 17.9 paino oli 84,2kg eli kolmessa viikossa se oli pudonnut 3,2 kiloa (eli turvotus lähtee :D ). Tämän hetken painoa en tiedä, kun en koskaan muista vaa'alle heti aamusta mennä :D

Navanympärys oli viimeisellä raskausviikolla mahtavat 120 senttiä! Neljä viikkoa sektion jälkeen se oli 108,5cm. Toki se palautuu hieman itselläänkin, mutta kolmannen muksun jälkeen tuon vatsan palautumisen kanssa saa varmasti tehdä niska limassa töitä.

Päivä ennen sektiota
rv 39+3

Kehonkoostumuksen tulokset ei ole kaunista katseltavaa; rasvaprosentti "erittäin korkea" ja bmi "++ liikalihava". Lihasmassa sentään on normaali, kuten myös sisäelinrasvan määrä.

Lähtötilanne on nyt selvillä. Tästä se lähtee, tervetuloa mukaan!




Kommentit

Suositut tekstit