Kuulumisia ja kesäpläjäys

Niin se aika rientää, vaikka aina jossain kohtaa raskautta iskee epätoivo ja tuskastuminen, kun aika ei tunnu kuluvan millään :D

Nyt on menossa jo raskausviikko 37+3, joten maali häämöttää.

Ensin niitä treenikuulumisia. Kuntosalijäsenyyteni päättyi kesäkuussa, enkä jatkanut sitä, koska raskausaikana en ole kuntosalia päässyt kunnolla hyödyntämään ja synnytyksen jälkeen pienen vauvan kanssa joudun hakemaan peruskuntoani takaisin jo ennen salille menoa. Syksyllä, viimeistään loppuvuodesta, on taas aika katsastaa Rauman kuntosali- ja liikuntatarjonta ja käydä tutustumassa uusiin paikkoihin sekä tehdä päätös missä haluan jatkossa treenata. Ja olen valjastanut myös kaksi veljistäni, jotka treenaavat tosissaan, potkimaan minua takamukselle heti kun on rankan treenin aika ;). Ennen kuntosalitreenejä liikunta koostuu kotitreenistä ja pyöräilystä sekä vaunulenkeistä. Liian raskaasti aloittamalla, kun ei saa kuin paikkansa rikottua. Ostimme pyörään peräkärryn ja esikoiseni esikouluun saattamiset hoituukin syksyllä kahta lasta peräkärryssä vetäessä 8 kilometriä päivässä. Siinä luulisi sen peruskunnonkin kohoavan :D

Kesällä arkiliikunnasta on pitänyt huolen pihahommat, kesäreissut ja kodin (suur)siivoukset/remppaaminen, ihan kesän arkipuuhat siis. Väsymys tuli takaisin ja tunnin parin hääräämisen jälkeen selkä jumittuu ja särkee jne, joten vauhti ei päätä huimaa. Mutta näillä mennään.

Paino on noussut raskauden aikana tähän mennessä 10,7 kiloa. Kymmenen kilon rikki meneminen oli kauhistus, koska paino ei ole aikaisemmissa raskauksissa noussut näin paljoa, mutta sen suurempaa stressiä en ole asiasta ottanut. Tavoitteena kuitenkin, ettei yli 12 kilon nouse. Mitä vähemmän paino nousee sen enemmän jää synnärille ;)

Kaikki ei vielä ole valmiina vauvaa varten, joten viimeiset viikot menee häärätessä ja viimeisiä hankintoja tehdessä.

Ja sitten se pläjäys:

Salilla rv 22+3

4d ultrassa vauva paljastui pojaksi <3
rv 25+4

Tyttären synttäreiltä rv 28+5

Tämän kesän rantakunto
rv 29+4

Löyty pihahommia tehdessä

Varjoselfie rv 32+6

Ystävät, äitini ja siskoni pitivät minulle yllätys babyshowerit <3 Ihanaa oli!




Makutesti




Lahjoja

24.7 oli meidän seitsemäs hääpäivämme <3 Lähdimme juhlistamaan päivää risteilylle :)

Rv 35+5
(pahoittelut kaaoksesta, tavaraa lähdössä myyntiin
ja vaatehuoneen siivousprojekti näkyy taustalla :D ) 


Kilistelimme, mies kuoharilla minä alkoholittomalla
drinkillä :) 

Me <3 

Erikoisaamupalalla

Erikoisaamupalan jälkkäri :D 

Risteily oli ihana, vaikka osan matkasta merenkäynti oli karmeaa. Viimeinen reissu kahdestaan taas vähään aikaan <3

Blogi elpyy, kun projektini pääsee taas alkamaan. Uudet lähtömitat, kehonkoostumus ja lähtöpaino selviävät vauvan synnyttyä. Motivaatio on tällä hetkellä kohdillaan, mutta katsotaan mitä se on pahimmassa väsymyksessä. Blogi itsessäänkin toimii itselleni kannustimena ja treenituloksia on jo kerran saavuttanut niin mikään ei estä niitä saavuttamasta uudelleen.

Syksyä innolla odottaen!

Kommentit

Suositut tekstit