Uusio flunssa

Kolmesti pääsin salille. Neljättä kertaa varten oli jo kassi pakattuna eteisessä odottamassa, kun sitten treenipäivän aamuna heräsin jälleen flunssassa. Ilmeisesti en siitä sitten parantunutkaan. Joten taas parin viikon tauko. Että ottaa päähän! Kerran kerkesin jo polkemaan pölyt irti kuntopyörästäkin, nyt se jököttää taas osittaisena vaatetelineenä. Lapset olivat myös hetken terveinä, kunnes tauti (sama tai uusi tauti) iski taas heihinkin. Oma flunssa on ilmeisesti päässyt toiseen korvaan asti ja säteilee nieluun (tai toisinpäin)....

Flunssasta toipumiseen auttoi
reissu sirkukseen :)

Pari viikkoa on siis tullut taas taukoa, mutta ensi viikolla menen jos tauti ei jatku uudella voimalla..

Mutta koska mielestäni ei pidä jäädä märehtimään vain niitä negatiivisia asioita, niin tässä niitä positiivisia joukkoon:

  • maitorahka löysi tiensä takaisin ruokaympyrääni :D Rahka tulee nautittua ananaksen kanssa.
  • Motivaatio treenaamiseen on huikea! Vielä kun sitä pääsee hyödyntämään ;)

Puuroakin on tullut syötyä, kun löytyi pakkasesta
äidin keräämiä vadelmia :)
Pikkasen proteiinipatukkaa joukossa.
Totesin, että parempaa ilman sitä..

 Ja kun ruokailuun päästään niin tuli sitä käytyä ulkonakin syömässä. Tyttöjen kanssa käytiin Lungissa. Mahtavaa ruokaa ja loistavaa asiakaspalvelua, suosittelen! :)



Tästä burgerista ja hampurilaisista ei voi edes samana päivänä puhua.
Aivan törkeän hyvää!

Suklaakakkua ja suklaa-appelsiini-chili jäätelöä. Nam!


Ja jottei aivan mässäämiseksi menisi..




... niin taipuu se maha vielä salillekin ;) Kaksijakoisella ohjelmalla vatsa ja sen asukas sekä selkäni kunto huomioiden. Kyykyt menee ilman painoja. Ikävä kyllä pitkä tauko ja raskauden eteneminen on tehnyt tehtävänsä ja voimatasot on heikot. Ja en todellakaan pidä raskautta tekosyynä ylimääräiselle syömiselle, se on vain itsekurista kiinni, mutta treenien tehoa raskaus omalla kohdallani laskee, koska perus kaupassa käyntikin on tuskaa selälleni. Joten selkää on kuunneltava. Salipäivien jälkeen selkä huutaa armoa, mutta jokainen treeni auttaa sitten siellä loppuraskaudessa selkää kestämään edes perusjutut, kuten kävelemisen :) (eipä ole sekään minulle itsestäänselvyys "siunatussa tilassa" ollessa). Mutta mitäpä sitä ei lastensa vuoksi kestäisi <3 



Paino on noussut ensimmäisestä neuvolakäynnistä hiukan yli viisi kiloa. Painosta en tosin ole huolissani. Esikoisen raskausaikana paino nousi 8 kiloa, kuopuksesta 9 kiloa. Turvotus tosin vaivaa nyt jo. Minulle onkin huomautettu, että kasvoni näyttävät jo siltä kuin olisi loppuraskaus menossa. Öisin en voi enää pitää sormuksia, päivisin sentään vielä pystyn pitämään. Vaikka paino ei huoleta niin kropan kunto kyllä. Yllättävän raskaasti tuntuu tuo pääkoppani ottavan vartalon muuttumisen. En muistaisi tällaista olleen kahdessa aikaisemmassa raskaudessa... Raskasta treenaamista onkin jo ikävä. Syksyä odotellessa! Silloin saa palkinnon syliin ja voi alkaa uudelleen rakentaa sitä kroppaa minkä haluan :) 

Rakenneultrassa kaikki oli hyvin ja se on pääasia! Vielä ei Tyyppityllerö suostunut paljastamaan sukupuoltaan, mutta eiköhän sekin ensi kuussa selviä, kun mennään yksityiselle 4D-ultraan.

Koulu alkaa olla osaltani aika pitkällä. Paperihommia on tullut tehtyä näyttöjen kirjaamisen muodossa. Maanantaina palautan loputkin paperit ja sitten on valmistuminen enää yhdestä näytöstä kiinni. Sen pääsen suorittamaan vasta mammailun jälkeen, mutta työharjoittelupaikka on jo paluutani varten valmiina :)


Työmaalla tulee vielä käytyä, mutta ihan vierailun merkeissä. 

Aurinkoiset ilmat onneksi lisääntyvät ja pihahommatkin on pyörähtänyt käyntiin. Tosin vähän kerrallaan :D Enkä kyllä ole mikään viherpeukalo....

Ihanaa kevättä kaikille! 

Asta ja tyyppityllerö rv 21+5

Kommentit

Suositut tekstit