Uutisia

No, joskos sitä uskaltaisi tännekin kertoa, miksi olen alkuvuoden ollut niin hiljaa. Tämän vuoden teemana ei suinkaan ole vatsan pienentäminen vaan suurentaminen.

Meille syntyy kolmas lapsi elokuussa :) 


Minulla on paha selkäsärky joka tulee jatkumaan koko raskauden. Kuopuksesta jäin sairaslomalle lääkärin määräyksestä jo rv 16. Silloin olin muutenkin lapsen kanssa kotona, joten eipä se sairasloma mihinkään vaikuttanut. Nyt jää koulutus kesken ja lääkäri käski jo pois työmaalta, Selkä on ollut niin paha fyysisten päivien jälkeen, että en meinaa päästä kunnolla kävelemään. Kaiken lisäksi raskaus tuo todella paljon rajoitteita rakennustyömaalla, joten siirryin koulun tiloihin työskentelemään, ettei tarvitsisi vielä näin aikaisin jäädä pois kokonaan. Koulutukseni jatkuu mammailun jälkeen ja työharjoittelupaikkakin on jo sitä hetkeä varten valmiina :)

Selässä on lääkärin epäilyn mukaan rakenteellinen vika, joka oireilee vain raskausaikana.. Asiaa ei kuitenkaan ole tarvis sen enempiä tutkia, koska kipu on vain yhdessä kohtaa eikä säteile mihinkään ja on täsmälleen samassa kohdassa kuin kuopuksenkin raskausaikana. Tukivyö on jo käytössä ja lääkäri kehotti vahvistamaan selkää ja vatsaa. Minulla onkin nyt pt:n tekemä kaksijakoinen treeniohjelma, jota voin turvallisesti tehdä raskausaikana ja isommankin vatsan kanssa.

Syömiset on täysin mitä sattuu. Koko alkuraskauden söin sitä mikä sattui maistumaan eikä aiheuttanut pahaa oloa. Nyt kun alkupahoinvointi on ohitse täytyy alkaa kiinnittämään paremmin huomiota mitä sinne suuhunsa pistää... 

Motivaatiota olen kerännyt jo huimat määrät sitä hetkeä varten, kun pääsen laittamaan kroppaa takaisin kuntoon ;) Nyt keskityn siihen, että painonnousu olisi maltillista. Esikoisesta ja kuopuksesta nousi paino 8-9 kiloa ja kilot jäi synnärille. Esikoisen vauva-aikana lihoin valtavasti ja kuopuksen vauva-aikana päätin, että nyt se läski lähtee ja niinhän se aika hyvin lähtikin :). Tiedän, että kroppa tulee jälleen olemaan raskauden jälkeen voimaton, koska selkävaiva estää tehokkaasti liikkumisen koko loppuraskauden (näin oli ainakin kuopuksesta) ja sektion (joka näillä näkymin on erittäin todennäköisesti edessä)  jälkeinen kuukausi, kun saa nostaa vain vauvan painon verran tekee oman osansa... 

En aio blogia unohtaa ja kunhan tämä väsymys hieman helpottaa niin enköhän saa jotain treeniaiheistakin tänne päivitettyä :)

Mahtavaa kevään odotusta kaikille!
Terveisin Asta rv 13+5

Kommentit

Suositut tekstit