Rento juhannus, online-pt:tä ja hajatelmia

Otin tosiaan ensimmäisen online-PT tuntini, kun alkoi tuntua ettei ruokamäärä riitä minulle, treeni ei kulje ja motivaatio alkoi näistä johtuen lipsua. Kerroin kuvauksen työpäivistäni ja sainkin toivomani vastauksen: LISÄÄ RUOKAA! Kaikkein fyysisimpiin päiviin jopa +500 kaloria (näin aluksi). Ja koska työni kuluttavuutta on vaikeaa (mahdotonta) arvioida niin ohjenuoraksi sain seurata miten treeni kulkee. Jos ei kulje, aina lisää ruokaa. Vinkiksi sain, että voin hätävarana pitää töissä tuhteja proteiinipatukoita. Mikä on ihan mahtavaa, koska en välttämättä tiedä seuraavan päivän töitä etukäteen, joten en voi eväitä tehdessä varautua "kuluttavampaan päivään". Proteiinipatukat säilyy kätevästi pukukaapissa. Aerobisia minun ei työni vuoksi tarvitse tehdä ja jos teen niin lisää ruokaa. Ja jos teen intervalleja niin ne pitäisi olla lyhyitä.

Juhannus on ollut todella rento. Ollaan vain oltu kotona ja vietetty aikaa perheen kesken. Oleskeltu, syöty, katsottu telkkaria, syöty. Olen jopa ehtinyt virkkaamaan ja lukemaan, ai niin ja syömään, joko mainitsin siitä? Ihanan rennosti olen osannut syödä grilliherkkuja. Totesin, että koska me grillataan noin kolme kertaa kesässä, niin en ala asiaa sen suuremmin murehtimaan. Ainut mikä ottaa kupoliin niin olisin voinut kiinnittää enemmän huomiota veden juomiseen... voi taivas että se voi edelleen olla vaikeaa... Mutta olo on sen mukainen, että on syönyt ohi listan ja juonut liian vähän... ÄHKY, turvotus ja olo olisi varmasti huomattavasti pirteämpi jos olisi pysynyt terveellisen ruuan parissa.... Mutta pääkoppa kiittää! Ihanaa elää pari päivää ilman keittiövaakaa ja itsehillintää ;)

Ja viikon treenit suoritin kunnialla loppuun juhannuksesta huolimatta.

Juhannussalilla ei tarvinnut jonotella :D Yksi ihminen oli kuvan ottamisen hetkellä paikalla, ja hänkin sopivasti tolpan takana "piilossa" niin uskalsin räpsiä :)



Ja koska salilla oli näin hiljaista niin käytin tilaisuuden hyväksi ja näpsin niitä selfieitä :D



Vai onks tää se belfie? :D

Heh, ja pakolliset pullistelut :D

Voi kumpa tämä asenne treenaamiseen ja syömiseen säilyisi. Kolme salitreeniä viikossa ja joka viikko jotakin aerobista liikuntaa; kävelylle ystävän kanssa, jotain ryhmäliikuntaa, koko perhe pyöräilemään tms. Arkisin ruokailut olisi ohjeen mukaiset ja viikonloppuisin ja juhlapäivinä voisin ilman huonoa omatuntoa ottaa rennommin. Koska tälläkin tavalla tulee tuloksia niinkuin edellisen postauksen kuvista voi huomata. Hitaammin kuin monelle muulle, mutta itselle sopivalla tavalla... En halua enää lihoa takaisin ja tämä tapa tuntuu omalta. Katsotaan osaanko jatkaa näin järkevästi, vai lähteekö taas lapasesta...

Ai niin! Unohdin kertoa, että voitin selfie-kuvakisoissa peräti kahdesti :D Kuntosali järjesti selfie kisan ja eka joka laittoi kuvan niin sai pienen palkinnon: voitin tuotepalkintoja: Lumo- etiketillä varustetun lähdevesipullon, pari proteiinipatukkaa, palautusjuoman ja proteiinismoothien.

Tällä kuvalla voitin.



ja tässä palkinnot :)

Seuraavassa kisassa piti kuvata itsensä salin uudessa laitteessa:


Voitin selkäsaunan eli kunnon selkätreenin erään toisen naisen kanssa :) Siitä lisää sitten kun se on tehty :)

Ja vielä tämän viikon liikunta- ja treenikalenteri, viikko 25

  • Maanantaina sali 1h25min selkä-olkapäät-vatsa.
  • Tiistaina 1h15min reippaalla kävelyllä ystävän kanssa.
  • Torstaina sali 1h50min rinta-hauikset-ojentajat-vatsa + 20min infrapunasauna.
  • Lauantaina sali 1h15min taka- ja etureidet ja pohkeet.

Ja niin, ne mun kihla- ja vihkisormukset.. ne putoo taas sormesta :D

Mukavaa ensi viikkoa kaikille!

PS. Tyttären synttärikakku oli tosi hyvää ;) Ulkoistin kakun teon pitkästä aikaa serkulleni :)


PPS. Paino putosi viime viikolla 100 grammaa :D

Ja nyt mä lopetan. Ja lähden kaivaan mun teiniajan housuja kaapista, joita oon säilyttänyt siitä huolimatta että niistä on vetskari rikki. Mä meinaa luulen, että ne vois mahtua. Ja jos mahtuu niin ne tarttis viedä "korjaamolle" :)


Kommentit

Suositut tekstit