maanantai 23. tammikuuta 2017

Fitverstaan PR-tiimiläinen

Mainitsin aiemmin saaneeni todella innostavia uutisia treenaamiseen liittyen.

Pääsen tekemään yhteistyötä Fitverstaan kanssa!

Ostin viime vuonna home training conseptin Fitverstaalta ja koska olin pakettiin todella tyytyväinen, päätin osallistua promoottorihakuun ja pääsin mukaan PR-tiimiin! Pompin ympäri kämppää, kun kuulin päässeeni mukaan :D


Kurkkaa tästä Fitverstaan sivuille!

Fitverstaaseen tutustut parhaiten lukemalla heidän sivujaan, joten mars sinne! Itse olen ollut todella tyytyväinen lämpimään asiakaspalveluun ja tsemppaavaan ilmapiiriin. Kysymyksiin olen saanut vastaukset nopeasti. Fitverstaan tavoite "asiakaslähtöinen työ" on mielestäni todella hyvin onnistunut. Suurin osa ohjelmapaketeista on hinnaltaan 15-29€ ja maksutapoina käy tällä hetkellä laskun lisäksi myös smartum, tyky ja ePassi. Löydät Fitverstaan myös facebookista ja instagramista.

Ja sitten siihen yhteistyöhön. Valitsin testattavakseni Be transformed women weightloss plan -ohjelman. Kesto on 12 viikkoa ja hintaa ohjelmalla on 29€, eli alle 2,5€ viikossa. Karkkipussin hinnalla saa jotain paljon tehokkaampaa tilalle ;) Vaihtoehtoina on ohjeet joko kotiin tai salille.

Lainaus Fitverstaan sivuilta:

"NAISTEN PAINONPUDOTUSPAKETTI!

Valitse sali/kotiversio

Tavoitteet: Pudottaa painoa ja laihtua, mutta lisäksi tehdä iso muutos kehonkoostumukseen ja muokata kehoa mahdollisimman paljon kolmessa kuukaudessa. Erityisen tehokas ongelma-alueille, rasvanpolttoon ja isoa muutosta haluavalle. Unohda pelkkä painon tuijotus ja keskity tavoittelemaan unelmakuntoasi, mikä näkyy peilissä ja olossa!

Sisältö: 12 viikon ohjelmapaketti on jaettu kolmeen erilaiseen treenisykliin ja syklien kestot vaihtelevat kolmesta viiteen viikkoon. Treenit muuttuvat ja kovenevat jokaisella syklillä. Treeneissä käytetään kahdella syklillä myös tehokeinoja, joilla saamme tulokset ja kehityksen aivan uudelle asteelle! Luvassa on varmasti jotain uutta ja erilaista. Paketti sisältää monipuolisen ruokavalion tavoitteisiisi, myös erikoisruokavaliot! Sali/kotitreenien lisäksi saat extratreenit ja erilliset cardioharjoitukset. Harjoittelet oman jaksamisesi mukaan, kuitenkin vähintään 3 kertaa viikossa.

Soveltuvuus: Olet ehkä kokeillut useamman kerran tehdä isompaa muutosta siinä onnistumatta? Tai ehkä lipsut aina vähitellen takaisin vanhaan? Tällä paketilla pistät kroppasi remonttiin, opit syömään stressittömästi ja monipuolisesti, saat uusia terveellisiä tapoja arkeesi etkä enää palaa vanhaan. Kun vain päätät ja haluat onnistua, tämä paketti antaa avaimet toteutukseen. Ei aloittelijan paketti.

Myös sinulle, joka et halua välttämättä pudottaa suurtaa määrää painoa, mutta haluat kiinteytyä ja saada hämmästyttäviä tuloksia kolmessa kuukaudessa."
Kehonkoostumuksen muutosta lähden aktiivisesti seuraamaan omalla kehonkoostumusvaa'allani. Vaa'an tulos ei tietenkään ole yhtä tarkka kuin esimerkiksi inbodymittaus, mutta koska käytän aina samaa vaakaa, samalla vaatetuksella ja aina aamuisin ennen kuin syön tai juon mitään, niin kyllä siitä kehitystä pystyy seuraamaan.

Olen nyt ehtinyt hieman selaamaan saamaani materiaalia ja ruokavalio on monipuolinen ja treenit vaikuttavat pelottavan tehokkailta :D Olen innoissani ja kyllä mua myös hiukan jännittää! Aluksi pohdin, että uskallanko lähteä 12 viikon projektiin, kun lyhyempiäkin olisi ollut tarjolla. Tulin lopulta siihen tulokseen, että nyt on mahdollisuus saada Fitverstaan porukan tuki, kuten myös meidän mahtavan PR-tiimin tuki selkäni taakse (ja kengän kuvia persuksille) koko 12 viikon ajaksi, joten ei tällaista tilaisuutta kannata jättää käyttämättä.

Treeniohjelma alkaa ensi viikon maanantaina ja matkaani voit seurata tämän blogin lisäksi myös instagramissa @treenihulluksiblogi.

Toivottavasti sinunkin maanantaisi on ollut yhtä innostava kuin minun!2 kommenttia:

  1. Voisin lähtä sun kanssa tiputteleen kiloja tuolla kotiversiolla, mille ohjelmat vaikuttaa vrt fitfarmiin? :) ite ollu fitfarmin mukana mutta tekis mieli alottaa ihan uus projekti kun uudet kilotkin. Raskaus toi viimeisetkin laihdutetut kilot takaisin ja minulla todettiin kilpirauhasen vajaatoiminta mihin on nyt lääkkeet, selvis kun kävin verikokeissa kun paino junnas 4kk samassa. Viimesillään olin 114,6kg heinäkuussa 2016 :) oon 169cm pitkä ja painoa nyt 89kg. Pienimmillään painoin 62kg joten tekemistä riittää. Voisin aloitella kans huomenna tämän! Oon sitä pari viikkoa kattellu ja suunnitellu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, tervetuloa messiin! :) Fitfarmista minulla ei todellakaan ole pahaa sanottavaa, pidän myös Fitfarmin ohjelmista ja treenit olivat tehokkaita. Mutta jos vertaamaan lähden niin mielestäni ruokavalio on Fitverstaan ohjelmissa monipuolisempi. Facebookissa Fitverstaan ryhmissä saa myös todella nopeita vastauksia ja asiakaspalvelu on todella tsemppaavaa ja asiakkaaseen keskittyvää. Ja myös Fitverstaan treenit ovat todella tehokkaita! Hinta on myös alhaisempi. Tsemppiä!

      Poista