2.viikko sekä viikot 3-9

2. viikko

Viikon liikunnat:
  • Ma: Crossfit tunti
  • Ti: Crossfit tunti
  • Ke: Lepo/palauttavaa kävelyä lasten liikuntatapahtumassa
  • To: Crossfit tunti
  • Pe: Crossfit salilla omaa treeniä heti aamulla: 2000m soutu (12min 100kcal), kevyttä lihaskuntoa, päällä- ja käsilläseisonta harjoituksia ja loppuun uudestaan 2000m soutu 10min 38s. Paljon venyttelyjä. Illalla kotona noin 10min aerobinen.
  • La: 30min kuntopyörä 10,76km
  • Su: Lepo

Keskiviikko aamu alkoi särkylääkkeellä. Jalat aivan puupökkelöt ja pelkkä käveleminen oli tuskaa. Päivällä yritin kevyesti hieroa jalkoja putkirullalla ja illalla kevyttä kävelyä ympäriämpäri talviharjoitteluhallia. 
Torstaina oli jälleen kyykkyjä ohjelmassa. Otin 8 kilon kuulan kyykkyihin painoksi. Vähän jännitti meneekö taas lihakset aivan juntturaan, mutta venyttelyt ja kevyet putkirullailut selvästi auttoi. Perjantai aamulla menin salille tekemään lähinnä aerobista sekä kevyttä treeniä, jotta välttäisin jumitilat. Jalkoja en treenannut kuin hieman seinäpalloja heitellessä. Kevyt treeni oli fiksu valinta, sillä lihakset ei ole olleet viikonloppuna kipeinä. 
Perjantai-illalla oli tarkoitus tehdä aerobista kotona vielä tunnin verran ja putkirullailla sen jälkeen. Kymmenen minuutin treenin jälkeen tajusin, ettei nuorimmainen ole ihan kunnossa. Istui vain paikoillaan ja tuijotti eteensä. Poika kuumeessa. Loppuilta menikin sitten sohvalla lapsi sylissä istuen. 
Olin merkannut kalenteriin lauantaille vähintään 20 minuuttia kuntopyörää ja se hieman ylittyi.
Sunnuntaina täyslepo. Nukuin pitkään ja päivällä kävin ystävien kanssa ulkona syömässä.

Ruokailukertoja sain lisättyä koko viikon ajan. 

3. viikko

Työt alkoivat. Maanantaina ja tiistaina kävin crossfit tunnilla. Keskiviikkona iski flunssa ja loppuviikon treenit peruuntui

4. viikko

Olin koko viikon poissa töistä. Ensin pojan sairauden takia  ja loppuviikon oman sairauden takia. Kävin torstaina lääkärillä toteamassa korvatulehduksen. Eipä ole ennen aikuisiällä tullut semmoistakaan koettua, eikä toivottavasti uudestaan tarvitsekaan. Koko viikon liikunnat jäissä.

5. viikko

Jälleen mielenkiintoinen viikko sairastelujen suhteen.. Antibioottikuurini loppui ja sain torstaina lievn allergisen reaktion, mikä meni allergialääkkeellä ohi. Perjantai aamuna sain rajun reaktion heti herättyäni. Otin lääkkeen ja lähdettiin asioille. Muutaman tunnin päästä kaupassa alkoi jalat kutiamaan. Uusi lääke. Kotona totesin, ettei allergialääkkeet tehoa ja koko kroppa täyttyy punaisista pisteistä ja isoista punaisista kohoavista alueista. Soitto päivystykseen, josta tuli käsky lähteä lääkäriin näytille. Odotin noin tunnin verran lääkäriä ja odotusaulassa alkoi reaktio levitä jo kasvoihin asti. Lääkäri huomasi, että syömäni antibioottimerkki on sellainen, että jotkut saavat sen lopettamisen jälkeen allergisen reaktion. Sain kortisonitabletti kuurin.

Viikon liikunnat:

  • Torstaina crossfit tunti.
  • Perjantaina lasten kanssa pulkkamäessä.
  • Lauantaina kuntopyörä 37min 14,3km
  • Sunnuntaina crossfit salilla omaa treeniä. Soutua, kävelyä, hiihtoa, käsillä- ja päälläseisontaharjoituksia, boksihyppyjä jne
6. viikko

Maanantaina ja tiistaina crossfit tunti. Kortisonitabletit alentaa vastustuskykyä ja flunssa tuli takaisin. Loppuviikon treenit peruttu. Perjantaina kuitenkin hiukan aerobista kotona.

7. viikko

Oksennustauti, mahatauti ja kuumeviikko koko perheellä. Onneksi sairastuminen meni portaittain. Tiistaina kävin crossfit tunnilla, kun ainoastaan perheen pienin oli kipeänä. Keskiviikkona sairastui loput perheen miesväestä, perjantaina minun vuoro ja tytär alkoi oksentaa perjantain ja lauantain välisenä yönä.

8. viikko

Pidin vatsataudin jälkeen kunnon tauon liikunnasta ja crossfit tunnille menin vasta torstaina. Lauantaina kävin salilla harjoittelemassa mm päällä- ja käsilläseisontaa. Lauantaina pitkästä aikaa myös viihteellä.

9. viikko

8. viikon lauantai oli sen verran railakas, että olin kotona vasta sunnuntai aamuyöllä neljän aikaan ja olo oli sen mukainen. Tästä johtuen huolin vielä maanantainkin. Tiistaina ja torstaina crossfit treenit, perjantaina aerobista ja tänään sunnuntaina olen menossa salille treenaamaan jälleen mm päällä- ja käsilläseisontaa.

Tuloksia ei helmikuussa kauheasti sairasteluista johtuen tullut, mutta tässä koko vuoden edistyminen:

Paino -1,9kg
Rasvarosentti -2,9% 
Lihasmassa +1,6%

Kuun lopussa haluaisin aloittaa salilla alkavassa projektissa, mutta olen vasta varasijalla 4. Toivottavasti tilanne ehtii muuttua.

Mukavaa kevään odotusta!

Kommentit

Suositut tekstit