maanantai 14. elokuuta 2017

Arki alkaa

Kesä meni hujauksessa! En muista, koska viimeksi kesä olisi mennyt näin vauhdilla. Tai sitten se menee yhtä nopiaa joka vuosi ja sen vain unohtaa. Olin koko kesän lasten kanssa kotona. Kesän kuvia löytyy Instagramista @treenihulluksiblogi
Tänään palasin koulun penkille kolmeksi päiväksi ja sitten pääsen takaisin työmaalle. Ikävä töihin on jo ehtinyt kahdessa ja puolessa vuodessa tullakin, vaikka lasten kanssa kotona vietetty aikakin on ollut mukavaa. Pätkä työharjoittelua, yksi näyttö sekä hieman paperihommia ja sitten pitäisi olla valmistumispaperit kourassa.

Pojat aloitti tänään päiväkodissa, viime viikolla oli tutustumiset ja viime torstaina tytär meni toiselle luokalle. Jännittävää ja kivaa! Tosin perheen pienin ei vielä ole sujut päiväkotiuransa kanssa, mutta eiköhän se tästä kun tottuu hommaan.

Ja kun alkaa arki, alkaa myöskin rutiinit. Kesällä tuli kyllä hienosti liikuttua, mutta tuli niin kerättyä kuin myös pudotettua lomakiloja, joten vaa'an lukemat eivät ole sen kummempia kuin kesän alussakaan. Töissä käydessä on todella helppo syödä kuusi kertaa päivässä, niin alkaa se painokin sieltä varmasti nykimään alaspäin. Ystävän kanssa on myös syksyn varalle liikuntasuunnitelmia, mutta niistä lisää sitten kun ne ovat ajankohtaisia.

Huomenna lähden toista kertaa juoksemaan/hyppimään porrastreeniä.  (Ikuisuus)projektina minä. Tavoitteena vahvempi minä. Ja kestävämpi, nopeampi, notkeampi ja kevyempi. Siinäpä sitä projektia kerrakseen. Odotan syksyä jo innolla, mutta nautitaan vielä näistä kesän viimeisistä hetkistä arjen ohella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti