Kolmas superviikko ja tankkauspäivä

On mukamas ollut sen verran kiirettä, ettei blogiakaan ole tullut päivitettyä viikkoon.

Tankkauspäivä oli ja meni viime keskiviikkona. Sain syödä hillittömät määrät patonkia ja iltapalaksi oli jopa jäätelöä mansikkahillon kera. Voi nam! Tässä muutama kuva tankkauspäivältä:

Aamupalalla hillitön annos kaurapuuroa ja mehukeittoa,

sekä rahkaa mansikkahillolla kahvin kera.


Ensimmäinen lämminateria.
Patonkia ja pastakastiketta <3

Suolaa ei tankkauspäivänä lisätty lainkaan. On tainnut
aikaisemmin jäädä mainitsematta, että merisuolassa on
puolet vähemmän natriumia kuin "tavallisessa" suolassa. Dieetin
aikana suositellaan meri- tai ruususuolaa.

Loput päivän ruuista unohdin kuvata, mutta eipä niissä mitään ihmeellistä ollutkaan. Illalla vatsa oli kivikova pallo. Näytin oikeasti siltä kuin olisin ollut neljännellä kuulla raskaana..

Tankkauspäivän aamuna vaaka näytti 70,8kg (jossa se oli jo kuusi päivää hyvin jämähtäneenä) ja seuraavana aamuna se oli komiat 71,6kg! Se tosin oli tiedossakin, että ponnahtaa hetkeksi ylös. Mutta kyllä oli tuo torstai pääkopan sisällä yhtä taistelua ja vielä perjantainakin. "Miksi helvatassa mä punnitsen kaiken kurkuista lähtien ja kiellän itseltäni kaiken kun kolmessa viikossa ei tapahdu suuremmin mitään muutoksia?!" janiinedelleen. Tämä kolmas viikko on muutenkin ollut sellainen kituviikko dieetin osalta. Mutta treenit on onneksi kulkenut! Torstain kahvakuulassa heilui 16 kilon kuula hienosti tempauksissa mukana! Että oli hyvä fiilis, kun sai omat tulokset rikottua :)

Kyllä se painokin sieltä sitten putosi, kuten fitfarm lupasikin. Kolmessa päivässä lähti 1,4 kiloa. Usko fitfarmin tiimiin on sen verran kova, ettei tuo oma päänsisäinen urputtaja ole saanut lopettamaan leikkiä kesken.

Lauantaina oltiin katsomassa isän keikkaa ja olin vesilinjalla. Toimin kuskina, join baarissa paljon vettä ja yhden kahvin ja käsilaukussa oli omat eväät mukana. Loppuillasta kaivoin cashewpähkinät ja proteiinipatukan esiin ja nautin  eväät samalla keikkaa fiilistellen :D Ilta oli tosi onnistunut ja tanssimaankin pääsin. Outoa kyllä tuo vesilinja ei edes harmittanut, kun tiesin kuinka ylpeä voin olla itsestäni sunnuntaina. Ja olinhan minä! En pilannut dieettiäni alkoholin enkä krapulaherkkujen kanssa. Jes!

Keikalle lähdössä.
Aamupaino 70,6kg

Illan aikana muutama ihminen kyseli dieetistä ja eräs tuttu ei edes tunnistanut minua ja kun vihdoin tajusi kuka olen niin ensimmäinen kysymys oli: "Ootko sä pudottanu oikeen paljon painoa?" :D Kyllä sitä toki noin kahdenkymmenen kilon pudotus jossain näkyy (projektin aikana paino pudonnut 13 kiloa, mutta siitä mitä olin suurimmillani syksyllä 2010 on noin 20 kiloa...) :).

Ja loppuun vielä kolmannen viikon treeni- ja liikuntakalenteri:

  • Maanantaina kävellen tuplien kanssa kaupunkiin ja liikennepuistoon. Tehokasta kävelyä 35+25min.  Päivällä kotitreeni alakropalle.
  • Tiistaina EFBW2 treeni kuntosalilla.
  • Keskiviikkona tankkauspäivä/lepo
  • Torstaina aamuaerobinen kuntopyörällä, vastus 5, 45min ja 15,01km. Illalla kahvakuulatreeni.
  • Perjantaina tuplien kanssa liikennepuistoon, reipasta kävelyä 30+25min (osa paluumatkasta hölkäten).
  • Lauantaina aamuaerobinen kuntopyörällä, vastus 5, 45min ja 15,39km. Päivällä EFBW1 treeni kuntosalilla. Illalla/yöllä tanssia baarissa.
  • Sunnuntaina lepo.
Sellainen viikko minulla. Viikko takkuili, mutta lopulta kuitenkin hyvä fiilis dieetistä palasi takaisin, kun tajusin tankkauspäivän todella toimineen ja paikalleen jämähtänyt paino lähti taas putoamaan. Ja toki tuo lauantain irtiotto arjesta teki myös tehtävänsä. 

Tämä viikko alkoi jälleen kuntopyörällä ja kotitreenillä. Ruokamäärää hieman taas pudotettiin, treenit pysyy ennallaan. Huomenna tarkoitus lähteä ainakin salille. Mites muiden viikko on lähtenyt käyntiin?

Kommentit

  1. Oi, kade tosta patongista :)
    Vaikken siis ole millään dietillä, mutta olen karsinut vaalean leivän ruokavaliosta ja välillä sitä on aina ikävä!

    t: Hanna
    hansuhoo.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos blogivinkistä! :) Ja tsemppiä vaaleenleivänhimojen kanssa ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit